Yeezy Improv 350 V2 “Pure Oat” er i verkene

0 Comments

Det er ingen som benekter at Kanye West var i forkant av sneaker -scenen igjen i 2021, takket være medley av fottøyutgivelser han leverte under Yeezy -etiketten med Three Stripes -giganten. Spesielt Improv 350 V2 var en av Yes fokus, og det ser ut til at han ikke vil se bort fra at når som helst snart som han forbereder seg på lanseringen av den helt nye Yeezy Improve 350 V2 “Pure Oat” -fargen.

For langsiktige samlere av Yeezys, kan disse se veldig ut som din standard “Triple White”-gjengivelse som først falt i 2018 og fikk noen få begrensede restocks etter. Imidlertid viser “Pure Oat” en mye mye mer behagelig farge med en halvtransparent stripe til siden synonymt med de nylige 350 V2-variantene.

Bilde ved hjelp av yeezy mafia
Int’l frakt

Kjøp nå

Som alle Yeezy 350 -tallet, opprettholder dette paret den utrolig pustende nettkonstruksjonen som gir den lette opplevelsen vi alle kjenner og elsker. I tillegg er den ønskede Yeezy Colourway komplett med en forbedring av mellomsålen i full lengde som leverer komfortabel demping. Du vil ikke lett finne fra andre livsstilssko på markedet.

Forsikre deg om at du holder deg innelåst i det ideelle her hos den eneste leverandøren for å holde deg foran de nåværende Yeezy -dråpene, inkludert Yeezy Improve 350 V2 “Pure Oat”. I relaterte nyheter, her er et blikk på Yeezy Improve 350 V2 “blendende blå”.

Bilde ved hjelp av yeezy mafia
Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published.