En Nike Dunk Low “Tropical Mix” -prøve har dukket opp

0 Comments

Nike Dunk Silhouette har allerede en rekke gjengivelser forberedt på å introdusere denne vintersesongsesongen, men den gjør seg definitivt klar for den salige sommeren fremover. Enten denne gateklare Nike Dunk Low “Tropical Mix” er en offisiell farge eller bare et eksempelpar, er det ingen avviser at de allerede er på må-ha-listen over store dunk-samlere i dag.

En profil med lav topp har tumlet skinnoverlegg for å nyte et utvalg av pastellfarger: blå, lilla, rosa, fersken, så vel som gul-som alle er i et uoverensstemmende kjøp til venstre så vel som beste sko. Tåboksene, kvartvinduer, så vel som mellomsåle under føttene er belagt hvitt i tillegg til å sitte på toppen av en grå gummi yttersåle.

Bilde gjennom BitchlikemyKicks
Det som gjør at dette paret virkelig er spesielt, er palmetreet så vel som soloppgangstemaer påtrykt på sidehælene. Nike-merkede tunger så vel som hælfaner totalt dette begjærbare tilbudet. For de som ønsker å snu hodene på gatene i sommer, så er disse Nike Dunk Lows en ikke-brainer.

Vil du politibetjent Nike Dunk Low “Tropical Mix”? Forsikre deg om at du blir låst på best her hos den eneste leverandøren for alle de siste Nike -utgivelsene. I tilhørende nyheter kan du ta en tur til den ville siden med Nike Dunk Low “Safari Mix”.

Bilde gjennom BitchlikemyKicks

Leave a Reply

Your email address will not be published.