New Balance 992 “hvete” er like premium som den får

0 Comments

New Balanes fremste line-up, har en tendens til å bestå av modeller laget med en blanding av semsket skinn og nettmaterialer, særlig New Balance 992 som har fått trekkraft mye Mer enn det noen gang har gjort det siste året gjennom kollaps med høy varme. Selv om ikke i denne nye gjengivelsen trenger New Balance 992 “hvete” en partner – den er så premium som den blir på egen hånd.

Profilen med lav topp opprettholder sin form, men kaster sin standard nettbase til fordel for semsket skinn, og belegger alle panelene fra hæl til tå i en jordnær solbrun tone, inkludert midtfoten “N” -logoer og merkevarebygging på tungene og hælen.

Bilde ved hjelp av SevenStore
Int’l frakt

Se mer

Det som leverer en kontrast til den tonale øvre er sterkt svart interiørfor og TPU-hælklipp, og den doble abzorben/encap mellomsåle under føttene i off-white, og sikrer at komfort ikke overtar stilen. Hvis du er en dedikert NB-samler, må disse 992 være en no-brainer for deg.

New Balance 992 “hvete” er nå tilgjengelig hos utvalgte selgere over hele verden, så husk å få tak i paret ditt i dag gjennom den eneste leverandøren før det er for sent! I relaterte nyheter er her ditt første blikk på Ronnie Fiegs Kith X New Balance 990V1 “Dusty Rose”. Ikke glem å sjekke tilbake her for de fleste nåværende New Balance -fall.

Bilde ved hjelp av SevenStore
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av SevenStore
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published.