Offisielle bilder av Nike Dunk Low “Light Violet” er online

0 Comments

Det ser ut til at ukentlige nye Nike Dunk Colorways Colourways slipper til massene. Enten de ser ut som alle typer par som har dukket opp før eller ikke, viser Swoosh -teamet ingen indikasjoner på å bremse produksjonen. Så hvis du har vokst til å være en dunk -samler, er du heldig siden Beaverton Sportswear -etiketten ennå har lagt enda et par til deres vaktliste, Nike Dunk Low “Light Violet”.

Offisielle bilder av denne nye versjonen forteller oss umiddelbart at disse unektelig er en must-cop for fansen av pastellfarger. I tillegg til at dette ikke er den aller første gangen enten vi har sett en myk fargeplan på silhuetten – “Sail Light Bone” så vel som “Orange Pearl” er bare to av de bemerkelsesverdige iterasjonene.

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer

“Light Violet” kommer utviklet med en førsteklasses skinnbase som er blanert ut, og setter scenen for lette lilla fargetoner for å aksentere tåhettene, øyenstager, swooshes samt bakre segmenter. Tradisjonelle Nike-merkevaredetaljer plassert på tungen så vel som hælflikene, samt en polstret mellomsåle i full lengde under føttene.

Er Nike Dunk Low “Light Violet” en politibetjent eller redusert for deg? Forsikre deg om at du holder deg i løkken til alle de siste Nike -utgivelsene her hos den eneste leverandøren, da vi vil være de aller første til å varsle deg. I lignende nyheter ønsker Nike å kanalisere vintage vibber med disse pre-aldre dunk lave sålene.

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published.