En liste over potensielle Ultimate X Tiffany & Co. -produkter

0 Comments

I samsvar med ryktene om et potensielt Ultimate X Tiffany & Co. -partnerskap forrige måned, har en lekket liste over produkter nå dukket opp på Internett som utløser å sende fans av begge merker inn i en spred.

Denne mest nåværende kollapsen ble avslørt av @dropsbyjay, og er satt til å vise frem en rekke “smykker, tilbehør og mer.” Selv om denne uttalelsen kan virke vag som en helhet, peker info i tillegg utgivelsen av sterlingsølvkjeder, et perlehalskjede, en hjerteformet lommekniv samt et begynnelsesformet armbånd.

I tillegg til de nevnte, rapporterer @supremeleaksNews også en Ultimate X Tiffany & Co. Box Logo -klistremerke dekorert i signaturen “Tiffany Blue” -farge forventes å avta sammen med resten av samlingen. Selv om dette produktet sannsynligvis vil være et av Supremes mange ekstremt etterspurte klistremerker, kan vi ikke hjelpe, men føler at de to kan ha gått glipp av en takt hvis de ikke gir ut en Ultimate X Tiffany & Co. Box Logo Tee -skjorter eller hettegenser.

Ingen er ganske sikre ennå når Ultimate X Tiffany & Co. -partnerskapet er satt til å lansere, så alle av oss har mye bedre å redde disse øre i mellomtiden. I Associated News vises Ultimate X Nike Cross Fitness Instructor Low Partnership i to farger for høsten 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.