Aries x Umbro traff baksiden av nettet med denne fotballinspirerte kollapsen

0 Comments

som den forsinkede UEFA Euro 2020 -turneringen endelig kommer i gang, det ser ut til at hele Europa har blitt fotball gal, inkludert Væren x Umbro! Denne kollapsen er utviklet med fotball i tankene, og feirer fortidens retro England -sett og gir dem en moderne oppdatering.

Eventuelle fans av det vakre spillet vil anerkjenne viktigheten av Umbro har innen engelsk fotball. Ikke bare spanket partnerskapet 60 år totalt, men det så også en rekke historiske øyeblikk, inkludert Englands seier i verdensmesterskapet i 1966.

Bilde gjennom Væren
Samlingen har en rekke retroinspirerte stykker som alle har fått en makeover med et utvalg av pixelert grafikk og dristige utskrifter. Ved siden av dette pryder en variert fargepalett dannet av lyseblå, røde, svarte, hvite og røde toner selektivt plaggene.

Med Aries som et kvinnelig ledet merke, sier grunnlegger Sofia Prantera at dette samarbeidet “tilbyr et annet perspektiv enn konvensjonelle fotballpartnerskap”, noe som er fornuftig ettersom sporten typisk er en mannsdominert affære.

Samarbeidet kommer til å falle 24. juni på Aries ‘nettbutikk og utvalgte forhandlere, og spørsmålet vi har i tankene våre er – hvor lenge til vi ser noen få av våre unge gutter i det engelske landslaget iført det? I andre nyheter er her valgene våre for de beste fotballsettene som er tilgjengelige for Euro 2020.

Bilde gjennom Væren

Leave a Reply

Your email address will not be published.