Ikke gå glipp av helgens Adidas X Alexander Wang SS19 -kolleksjon

0 Comments

sesong 5 av Adidas X Alexander Wang -kolleksjonen er planlagt å ankomme i helgen med ikke mindre enn fire moderne modeller å velge mellom. Her ser vi nærmere på denne fulle SS19 som inkluderer Bball-fotball, så vel som en helt ny stil for 2019; Wangbody.

For mange flere nyheter og informerer om denne utgivelsen, hold den låst til den eneste leverandørappen.

Den amerikanske motedesigneren, Alexander Wang, er ikke fremmed for disse høyprofilerte samarbeidene. Det var tilbake i 2016 at han først ble med på Adidas med en oppfølgingssamling som skjedde årlig siden. Disse utgivelsene har vært raske med å selge ut i det siste, og det inkluderer mange av de tilhørende klærartiklene.

Mye av AW X Adidas SS19 -kolleksjonen henter inspirasjon fra 1980 -tallet Club Leisure Movement. Ta Adidas x Alexander Wang Bball Soccer White som et eksempel. Denne spesielle stilen tar deg tilbake til terrassene med en tonehøydeinspirert øvre satt over et dekadent lag med boost.

Adidas x Alexander Wang Wangbody tar det 80 -tallets tema enda lenger. Synlig merkevarebygging er stemplet over tungen til både de lilla og svarte fargene. Men ikke la vintage -logoene lure deg. Den tekniske detaljeringen av disse faller i tråd med tidligere utgivelser fra Wang. Det er en sko som lover enestående støtte mens du kan skryte av den premium og lux -finishen.

Endelig er det Adidas X Alexander Wang Bball Pink som gir litt skandaløs farge og hodevendende appell. Det er det smørete myke skinnet som gjør disse så tiltalende. Som med mange brikker fra Wangs pågående tre-striper kollaps, inneholder en opp-ned Adidas-logo til tungen.

Adidas x Alexander Wang SS19 -kolleksjonen er denne helgens største utgivelse. Ikke gå glipp av lanseringen ved hjelp av Adidas UK klokka 9, lørdag 20. april.

Bilder ved hjelp av Afew Store

Leave a Reply

Your email address will not be published.