Clot X Nike Air Max 1 “Kiss of Death” fra 2006 gjør et comeback

0 Comments

tilbake i 2006, Hong Kong multi-hyphenate Edison Chen slo seg sammen med den legendariske artisten Mc Yan samt Swoosh for The Clot X Nike Air Max 1 “Kiss of Death”. Laget for å feire åpningen av Kinas aller første sneakerbutikk, ACU, blir den av mange ansett som de helligste av grals, spesielt for sneakerheads over i Asia. Nå, ifølge troverdige sneaker -innsider @pyleaks, er Three Method Collab satt til å gjøre comeback, så vel som her er hva vi forstår så langt!

Bilde gjennom stadionvarer
Inspirert av begrepet “chi” som i kinesisk kultur er den viktige livskraften som flyter med kroppen, må “dødens kyss” være en av de mest distinkte AM1 -ene som eksisterer. Med en beige, oransje, så vel som rød fargeskjema, fungerer dukker av miljøvennlig også gjennom en slående kontrastpop.

Laget hovedsakelig av smørete glatt semsket skinn, vil du også oppdage Snakeskin på Nike Swooshes samt en smule strutshud på hælen. Vi kan selvfølgelig ikke snakke om “kod” uten å diskutere de gjennomsiktige TPU-panelene som pynter tåboksen, og stolt viser frem den akupunkturinspirerte innersålen inne.

På dette tidspunktet er det ganske mye annet forstått om Clot X Nike Air Max 1 “Kiss of Death”, men det forventes å avta en gang i 2021. La oss forstå om du vil legge til et par i samlingen din, I tillegg til at mens du er her, kan du ta ditt første titt på G-Dragon neste Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise”!

Bilde gjennom stadionvarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.