Kjelleren X Nike Air Max 90 ‘City Series’ er den beste pakken i 2019

0 Comments

bilde ved hjelp av Nike
Etter lanseringen av en SB -dunk tilbake i 2017, har folk lurt på når kjelleren skulle lansere en annen kollaps med Swoosh -merket, vel, nå er det tid. Kjelleren X Nike Air Max 90 ‘City Series’ er her, og den feirer 3 av de mest avgjørende byene i kjellerens tidslinje.

Først i flokken er ‘Glasgow’, og feirer den skotske byen med en ‘dyp grå’ og vannavstøtende overdel, dette er veldig mye nødvendig i denne regnfulle byen. Kan skilte med en “sikkerhetsoransje” skinntunge og retroreflektiv swoosh og hæl -fanen. Disse livlige treffene hyller å plassere en trafikkkjegle av sjefen for hertugen av Wellington -statuen i Glasgows sentrum.

Neste opp er “Manchester” -fargen. Denne gangen har vi en helt svartet sneaker med livlige treff av neongul prikket rundt overdelen. Disse lyse fargene kan sees på juvelen Swoosh og tungen. avrundet med en teknisk-inspirert webbing og et svart 3M-panel til hælen.

Til slutt valgte kjelleren byen London. Kommer med 5 forskjellige toner av grått over den øvre, blir dette oppveid av den naturlige tonen som brukes på den eneste enheten. Denne sneakeren er også med flyttbare swooshes som kommer i et vell av farger og materialer, og er høydepunktet i pakken.

Kjelleren X Nike Air Max 90 ‘City Series’ lanseres over oktober og vil være tilgjengelig hos Select Merchants samt Nike Sneakrs. Hold den låst til den eneste leverandøren for alle de beste nyhetene og utgivelsene fra sneaker -samfunnet.

Bilde ved hjelp av Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published.